…saje2 nak tanye . A few picture snapped for your general view. Nak cari driver seat leather dgn lampu belakang RH utk chevrolet optra tahun 2004. just to ask, Hi ! Ada x brake disc toyota harrier?? Taillamp LH3. Can I get a Year 1996 Mercedes Benz Throttle body and also Ford Escape XLT Frt Bumper, frt bumper RH side moulding, headlamp RH, Grille front & Fender RH moulding? Do you have it? en azmi saya nak jual honda SM4 unuk scrap. Saya mencari cermin sisi bahagian penumpang depan kereta model Xtrail 2005. Bos, nak tanya la.. ada tak bodykit licca second jual kat ctu? please share with us here. Visit Official web @ www.e-kereta.com salam… i nak cari throttle body untuk daihatsu ascend 1.6 Jimmy hans, Saya mencari sepasang lampu belakang vios 2004 serta sepasang side mirror auto flip jikalau ade, bro may i know your shop address? Thanks, saya mencari third row seat utk toyota avanza.. please tell kalau ada stok.. tq sms 0199393531, hi.. saya mencari third row seat utk toyota avanza.. please tell kalau ada stok.. tq sms 0199393531. Salam. Mudah sahaja prosesnya. Saya mencari CU ignition complete dgn kunci dan control board utk fiat punto nuova 1.3 16 v. Saya nak cari center aircond cover with double din casing untuk camry 2003. need one in good condition. ada sesiapa tau call/sms saya: 0193681195 hj baha kl, saya mau taNYA BERAPA harga bumper depan exora yg dimodif itu/warna hijau muda, Hai, mane nak cari kedai potong yg jual brg utk renault, Hi, saya nk kereta Naza sutera punya side mirror (left+right) dan juga rear shock absober. jika ada tolong call saya atau Whatsapp 0193596601 (Farid), Nk cr cermin pintu depan kiri. Please contact me 012-273 4928. Dapatkan harga kereta terpakai dan lelong disini. Sebelum sampai ke ACS katanya dah singgah banyak kedai aircond, ada lah 2,3 kedai.. dan bermacam-macam jenis masalah yang kedai-kedai tu bagitau. Please send quotation. 01132970161, saya mencari cover depan wiper pump Merc class A170.. 0169550630. sy mencari window regelator motor alfa 155 RH... saya mencari engine saga fl 1.3 manual...sertakan harga. boleh tahu lokasi kedai di mana,tq. ..tyre cover belakang…ade ke, Do u have kia sportage 2001…sun visor ang rear h cover..tq. ada x part nie…? Call saya 0178716462 tQ, drive shaft blactop ada syock tak Kedai Potong Online. Any Harrier spare parts?? You ada x halfcut engine kia caren 1..(imported) Boitlid2. Year 2006 above urgently needed. Lepas hantar cas kat kedai, dalam masa 3 hari terus kong balik. please urgent !!! i need front windshield, front bumper and left side door for hiace 1990 2.0 L, Dkt saya ada ecu z enjin kia spectra thn 01/02. Says sedang mencari 1 set side mirror auto untuk kereta Naza Sutera. sila update. Agak2 brp Rm blh dapat ye? Can anyone let me know where I can the gear box with good quality and price? Thanks. HUP HOA AUTO PART TRADING Lot 3035, Jalan Besar Kampong Paya Jaras Sungai Buloh, 47000 Selangor Tel :- 03 61405704, 019 3231832 (Yap) 3. TY, ingin mencari absober skali dgn spring bmw e60 2 injin isuzu 4dr5 klo ada tolong tlepon sy 0128308347. Halo… I’m looking for half cut Honda Accord 2009. Tuan…saya mencari ECU kereta Chevrolet Aveo tahun 2004. boleh call or whatsapp d 0139143134, BMW 730Li 2003: 1) Coolant water spare tank. Bro nak tanya lah…satria neo campro head ade tak? Hi. Kedai potong kereta port klang. Kalau masalah alternator, sebaiknya tukar baru ataupun recond. S118047512 A ada tak drive shaft utk kereta daihatsu escend 1.6.. please contact or msj me.. 0129738997, Salam sejahtera.. clucth pump toyata ada tak, Saya tengah mencari cermin side mirror honda civic fd 2010 yg wrna biru.u ada x, Chevrolet cruez Altenator ada jual tak .secand @ recom,korea ke..sms 019986 4579, I wand chevrolet nabira sport rim ….how much… Kedai sudah ditutup. In terms of economic sense, there really is a big question mark on how some people perceive these kedai potong as unfriendly to d country. Sila hubungi saya, Firdaus 0193743811, saya mencari gearbox kia spectra 2nd or recond yang murah dgn kadar segera. Radiator6. hai…ada jual fog light untuk HONDA ACCORD 04-05…thanks A/c panel and both front door trim. nk yg original m sport..014-9651604, gearbox myvi 1.5 secondhaand ada x? Bro nak tanya lah…satria neo campro head ade tak? Corolla 93-99. nak tanye skit. Tq, hi saya mencari distributor Honda Accord 2.0(M) CA5 1989 @ Whatapps at +6581754654, I am looking for Toyota Hiace 2.0 year 2005 and want to trade in my Honda City vtec Year 2008, saya mencari cylinder proton Gen2 1.6 campro ....sila hubungi saya 0185708116, saya mencari engine frontier yd25 sila whatsup saya 0138218120, Saya Cari harness ABS utk Camry acv40/2006.Tolong call 014-3655641, saya nak cari sparkpack honda SA6 TOLONG HUBUNGI SAYA KALAU ADA 0149662546, SAYA CARI STEERING RACK EPS HONDA CRV GEN3 YANG SECONDHAND PLS WHATSUP 0175003755, SAYA CARI STEERING RACK PROTON PREVE CVT YANG SECONDHAND (URGENT) PLS WHATSUP 0127286561, Saya nak cari gearbox camry 2.2 tahun 2000. ada jual stering rack untuk honda accord 2.4 tahun 2005…urgent..kalau ada call/sms ke no 018-2111596 hamli Can I get a 2008 Camry right side mirror complete set and what is the price? Front door L & R 03-33434933 Wechat:linlong33 DEKAT SEBELAH KAWASAKI KEDAI WELLY MOTOR WORKING HOUR : MON-SAT10:00-8:00 SUNDAY 10:00-5:00 Closeingat kedai potong ni mesti kedai utk ah beng2 ala yg nak convert kancil, wira, myvi mereka dari bau jepun tipu ke jepun ori tuprrrfthhh peYno Post at 23-12-2009 19:11 selain ah beng japanese wannabe, ada juga yg pakai kereta … Yg benar, Ok guys, today, lets see what they usually have in the half cut shop (kedai potong). noise cut honda accord sm4 ori japan ade x?? contact me @ 016 3366657, Assalamualaikum.. tgh mencari spare part yg rare2. Saya nak mencari door line untuk Chevrolet captiva sebelah kanan depan... Saya nk jual proton wira 1.5 untuk scrap 01136329426, sy nk jual kereta produa kembara scrap 0178365178, Saya mencari gearbox auto 100cc kelisa. Car air cond parts johor bahru jb unirate supply air con trading poly auto spare parts sdn bhd 38 aircond spare part jb services. macam mana ambil ? Kedai aksesori biasanya akan ada gulungan karpet yang besar untuk karpet kereta. Kami juga berkongsi tips kereta dalam bahasa melayu. Hi. saya sedang mencari accessories ranger. Ok guys, today, lets see what they usually have in the half cut shop (kedai potong). Contact us (gaincreditloan1@gmail.com)Your Name:...............Your Country:...............Your Occupation:...............Loan Amount Needed:...............Loan Duration...............Monthly Income:...............Your Telephone Number:.....................Business Plan/Use Of Your Loan:...............Contact Us At : gaincreditloan1@gmail.com, Saya cari back door (left) for proton iswera. Looking for Honda City 2006 left side fog lamp. dan kalau dpt secondhand ori lagi bgus… condition mesti tiada pecah or retak (baik) sms saya 0178166429…, saya nak cari Call: 01164358435, Saya cari back door (left) for proton iswera. Where is ur location? Hi im looking for rd1 steering wheel (srs), steering wheel plastic cover, auto shit cable, fuel pump assembly, side mirror auto flip, passenger rotating seat. Waja 1.6 front seat? Tq 0133736272, Saya nak jual Sparepart kereta proton blm. TST SPAREPARTS SUPPLIER TRADINGUpdated! Salm pak cik..sy lg cari spoiler nissan serena c23..klau ada cp 081314830412.from indonesia.tq, salam…. sy nak cari streering alza advance model baru ade tak.kdai dkt area mane? Please let me know where is your location. dan dimana alamat kedai? I need a pair of Mazda 3 Hatchback 2008 tail lamp. Saya cari parts kia sportage model 2001. ? 2) Window regulator, front, right hand. 2. doorlock pintu depan kiri kereta BMW x5 e53. Terdapat serbuk putih yang menyelaputi plat +ve dan -ve menyebabkan kereta tak boleh nak cas. Visit Official web @ www.e-kereta.com Bro, ada tak side mirror kiri utk Naza Sutera? Terima kasih. Drive shaft, Looking for sangyong actyon 2.0 cylinder head..if available pls contact 019 9886400. Terima kasih. Nake tahu ada spare part second hand dan berapa RM and Alamat Kedai, Ooops sorry . Kedai Potong Online. Happy searching spare parts terbaik untuk KENDERAAN ANDA! Bos ada Isuzu Dmax tail lamp ? Ada pengalaman sorang ni, tukar batery baru sebab bateri cepat kong. what is the price? ASAP pls, MINTA CARI ENGINE TERIOS 1.5 AUTO UNTUK PASANG DALAM KEMBARA, nak cari engine cefiro A32 utk pasang kat naza ria,sekali ngan mounting dan drive shaft,kalau ada call atau watsap 0195650031 Hubungi saya 0177377036. windscreen Daihatsu Deltawide-Wagon model E-YB20G ada tak ? Narita Autapart is used car spare parts supplier (Sscrap yard, Kedai Potong, 杀车厂) located in Johor Bahru (JB), Johor (Southern Peninsular Malaysia). bro. Terima kasih! Kedai Spare Part Air Cond Kereta Johor Jaya. Intercooler3. Salam. 37x. Nak tanya otai otai..semua kat malaysia ada tak kedai potong motorsikal macam kedai potong kereta..kalau nak beli parts motorsikal secondhand kena cari kat mana.. _____ razino. email me at [email protected]. if u have that please please please call or sms me at 0197949173 yati. Mencari lampu depan honda city model 2006, nak tanya bonnet depan kereta unser 2003 adakah ?? KOBE JAYA AUTO PARTS SB Updated! ..sungguh visors. Pls watsapp me 0129074278.thx, Saya nak cari kerusi pemandu untuk kereta alza. Berapa kos? A few picture snapped for your general view. Nak tanya berapa harga gearbox nissan serena c23-sr20 second ? TQ.. Hai..ada tak seat exora yang paling belakang sekali dan brapa harga,,kedai lokasi dekat mane? ASMAA AUTO PARTS SDN BHD ... PERNIAGAAN ALAT2 GANTI KERETA TERPAKAI DK Lot 272, Batu 32, Jln Banting 43800 Dengkil, Selangor Tel :- 03 8768 7736, 019 334 7737 (Ah Bee) SERI KEMBANGAN 1. Senarai kedai kereta potong Klang Valley SUNGAI BULOH 1. half cut h22a cd6..rm ? Uncategorized December 26, 2020 0 masuzi. 12-05-05, 4. 104. Tq, Saya cari power window motor and bracket ( untuk sebelah passenger cermin kecil tiga segi belakang – bukan utk pintu passagenger side) utk Peugot 206 cc 2005 ( 2 doors coupe). 12-05-05, 12. please contact me 0129896780. thank you. Latest info we have is the K-car halfcut parts now become more expensive. Kedua saya juga mencari pintu belakang kereta kelisa. kalau ada nak dtg. BVA Enjin K3, Turbo, Automatic Transmission, 4wd. Saya mencari stepper motor waja mmc kalau ada nak jual, SalAm bos saye tengah mencari kulit bungbung kerete wira bos, SalAm bos saye tengah mencari kulit bungbung kerete wira bos 01121514973. Kedai spare part kereta jalan ipoh. Waja steering wheel and radio set ada x?brpe hrga? Radiator Fan2. Kedai Potong kereta Proton dan bengkel seluruh Lembah Klang,Kuala Lumpur dan Selangor. TQ, ada bonnet depan toyota unser 2003 boleh call 012-5650602. Fordlynx tx3. 16K likes. Junior. Call saya ayt: 01164358435, Sy mencari seat L2 @ L5.. Kalo ada bleh wsup sy 0133440568. nak cr gearbox ranger thn 2000 manual.kos berapa? halfcut mane ade jual part suzuki swift 2013..nk cari lampu belakang dan bumper blkg. Kedai Alat Ganti Kereta Melayu Sakura Empire Pengedar Alat Ganti Kereta W S Win Son Auto Parts Klang 4 Photos 1 Review Motor V Super Auto Parts Sdn Bhd Hq Volvo Kia Hyundai Blog Boikot Barangan Cina Dap Share Senarai Bengkel Kereta Yonming Auto Kota Bharu Sdn Bhd Group Genuine Mitsubishi Spare Parts Stockist Kuala Lumpur Malaysia 18 inch mercedes rims, 19 amg twin … =). Mereka akan potong ikut saiz alas kaki kereta kita yang lama untuk tujuan pengukuran. sila whatapps lokasi kedai -0139967324, Saya ada sebiji keta kia spectra untuk buat sparepart…thn keta 2001..loc:-kulim kedah, Kia spectra sparepart…berminat:-0194207928. Kedai Potong Online. Nak tanya door trim charade aura ada? tlg PM saya. kalau ada sms saya 0123989074, Saya ingin menjual kereta honda odessey untuk scrap. Posts: 11. Get Quote Call 06-317 7001 Get directions WhatsApp 06-317 7001 Message 06-317 7001 Contact Us Find Table … Nak tanya sikit..harga pintu hadapan sisi sebelah dirver dgn cermin sisi depan sblah driver berapa kalo halfcut ? after that, sell off. Do you have the halfcut. Signal belakang dan abzober bonet belakang??? Rear bumper complete, Mencari Kaburator utk Toyota hiace 2000cc.petrol.Model RZH112R, Mencari kaborator Van Toyota Hiace Petrol 2000cc.Model RZH112R.HP:016-2360511, saya cari spring absorber standart utk kereta honda city 2005.Call 012-6300606.tq, Saya mencari getah tepi cermin luar pintu hadapan toyota unser, Saya mencari gearbox dan streng reck crv 2.0cc 2008, Assalamualaikum. Status: Offline. Hi, how much cost for side mirror (left)? Kalau ada email sy tuan. 3) Parking brake motor (located inside rear bonet) Wasap 0192222956, Nak cari cylinder head gen2 1.6 aouto tahun 2005. sms/whatsapp- 017-6479525, sy mencari half cut utk jenama chevlorette, 1.5 CC manual.. sekiranya ada, boleh call/sms/whatsapp 0134172580. A few picture snapped for your general view. 17K likes. klau ada tolong bagi tau cepat.. barang nak pakai sekarang.. thanks.. motard. terima kasih, nak tanya ada tak compressor aircond 1.5 wira in good condition and brape harga, Barang Hyundai Accent 2005 1.5l ada tak nak cari coil spring balakang? hi , cari complete wiring 4g91 injection 1.5, hi , cari complete wiring 4g91 injection 1.5 urgent, Nak tanya..ada x cermin citra depan 2nd…drive shaft 2nd dan compressor 2nd..kalau ada sila roger..terima kasih. Head light. Can call me..01139996044. We import secondhand cars directly from overseas (mainly Japan), and distribute to local automotive market. 17K likes. Ada signal tepi bahagian depan Honda accord ca5 Tak? 0193139496. I need drive side door lock for audi tt 1.8 (8n) year 99 to 2004.. Sedang mencari pintu belakang sebelah kiri kereta Ford Escape 3.0. bos..ada x seat exora full set kulit original? hi. urgent, Dekat selayang pasar borong.KITAKANTO.enjin pajero etrol disel turbo ..V6..atau tukar NGV. hyundai hyundai elantra 2011 - 2015 hyundai sonata yf i45 2009 - 2015 hyundai tucson ix35 2009 - 2015 hyundau santa fe 2007 - 2012 isuzu kia kia forte 2008 - 2012 kia sporatge 2010 - 2015 lexus lexus is250 is350 lexus rx270/ rx350 2009 - 2013 mazda mazda 3 2010 - 2013 mazda 6 gj 2012 - 2019 mazda bt-50 mazda cx-5 mercedes Hi saya nk jual kereta kiA spectra tahun 04 untuk scrap .Keadaan kereta 7/10. SAYA NAK CARI POWER STERING PUMP BAGI KERETA WIRA AEROBACK, hi sy cari 1.side mirror kanan 2 power door motor dan 3. radio player untuk kereta toyota alphard 2003. tolong WhatsApp kat sy di 0167116538, I need a petrol tank for Nissan Sentra 1997 Super Saloon Auto, please contact me at 0149195292 or whatspp, thank you, urgent. waja 1.6 radio set? 8200031512, hey guy i am looking urgently for head lamp for ford Telstar TX5 ghis /year 1990/2.0 cc. So the imported second hand parts from overseas now limited. no saya 0126910692, We love to publish modified car pics, car specs and do some short reviews.. Like to attend any auto events and share what we can about cars! Hai, ada sesiapa yg mahukan engine waja cps dan full set leather seat depan dan belakang. Ada seorang abang ni datang singgah kedai aircond kereta acs cawangan pandan indah. Tel: 03-62520093, 62520679 Fax: 03-62581033-----Tiong Nam Spareparts Sdn Bhd 63, Jalan Segambut Pusat, Segambut, 51200 Kuala Lumpur Tel: 03-6258 2762 Website: Welcome To Tiong Nam Spareparts Sdn. no 0126400853, I am looking for 4 pieces of car door trim for Proton Wira 1.3 ( used ), Hi sir, I’m looking for Toyota wish 1.8 , 2004 model air cond compressor. pls reply. hai..tumpang tanya..ada tak stok carburetor honda accord sm4 2.0 EX ?? Pls sms me 0196094376. Kereta dalam keadaan baikBoleh cntc saya 0174317277, I want camry 2010 front grille pls contact 0122841628, Am looking for renualt kangoo 1.4 fuel pump. Open today until 12:00 PM. 12-05-05, 13. Kedai potong kereta port klang. Berapa kos? Harga brapa? Windom 99-2002 Ada half cut cermin depan honda crossroad. . Pls let me know if u have them. Saya cari part utk gearbox, dashbord depan.. Radiator.. hyundai coupe saya. Saya mencari stereng rack bg harrier… mohon email pd saya segera bsama harga.. tq.. nak tanya ada grand utk honda accord ca5 tak….urgent…..siapa2 yang bagi kereta model itu utk dibuang….sila bagi tahu saya…..01116654696 deva. I looking for seat n dashboard for proton wira.. Ada x driveshaft Suzuki ER-V?susa la nk cari..da puas da pusing, civic fd 2.0 2006 tail lamp right side how much. ..pohon bantu ..tq…. waja 1.6 steering? Regard Really need it ASAP…mohon emailkan pd saya segera jika ada…tolong sesangat anyone!! If you require further assistance please contact us. Ada jual fog light toyota camry acv30 2.4 2003, right side? sy mencari pintu & fender kereta satria neo R3?? and location ? Tq, saya cari gearbox jimny auto @ halfcut jimny auto kalau ada call 0133427174. Syarikat kami DITUBUH sejak 1985. Selain dari kedai yang menjual komponen baharu, alat ganti untuk Proton Wira turut boleh dibeli di kedai skrap/potong kereta bagi mereka yang mahukan komponen terpakai yang lebih murah. Saya cari Suzuki Jimny SJ413 front bonnet, left and right fenders. Visit Official web @ www.e-kereta.com sy nak tanya door trim depan kiri kanan kereta saga lmst ada dak..lagi satu seat belakang keta saga lmst ada dak ..dah berapa harga kedua2 barang tu….kedai kat mana ya…. This is one of the halfcut shop in Selangor. Kalo ada berapa? PERNIAGAAN ALAT2 GANTI KERETA TERPAKAI DK. Kereta.info : Majalah + Forum + Tips Kereta Malaysia > Terima kasih sudi melawat kami setiap hari untuk info kereta terkini! Ada jual tak Chevrolet nabira dashboard 1.8? pls guide me your address and contact no. 2door, Urgent.nk cr cermin pintu dpn kiri fordlynx tx3.klo ada wassap sy 0172080053, Hi bro.. nak cari bumper depan and console box bagi nissan sentra N16, tahun 2004.Kalau ada share lokasi kedai i datang collect terus. Tahun 97... 1.8 manual.. Hubungi saya Mat 0198619661, Hi,i am looking for power steering box Toyota Cressida MK2.Please PM 01126881178, Hi nak Cari crossmember myvi d rwg.no kdi ptg dlm list dua2 DH xde dlm perkhidmatan.boleh tlg BG latest no?.tq, hai im looking for aircond compressor of toyota liteace km36 1995, if any person have or knows where to get that item please imform me or drop phone nomber.tq, ASSALAMUALAIKUM SEMUASAYA MEMBELI KERETA WIRA SATRIA PUTRA DLL UTK TUJUAN SCRAP.JIKA ADA NAK JUAL BOLEH WASAP KAMI.DARIPADA BIARKAN REPUT TAK DPT APA APA.KLU JUAL BESI BURUK BERAPA SEN DAPAT BAIK WASAP KAMI..KAMI BAGI HARGA KERETA ANDA..WASAP SAHAJA LAGI MUDAH..BERIKAN DETAIL KERETA DAN GAMBAR..NANTI KAMI BAGI SATU HARGA..KERETA BERMASALAH SEPERTI OWNER MENINGGALGAGAL PUSPAKOMTERSADAI SEMUA KITA BELI ASALKAN BUKAN KERETA CURI DAN LARI BANK.GERAN MESTI ADA SEKALISESIAPA YANG ADA MAKLUMAT BERKENAAN KERETA WIRA SATRIA PUTRA NAK JUAL BLH ROJER KAMI..JIKA KAMI DPT KERETA YANG DIMAKLUMKAN.KAMI AKAN BERI SAGUHATI KPD YG MEMBERI MAKLUMAT.SAGUHATI HANYA AKAN DIBERI JIKA KAMI AMBIK KENDERAAN TERSEBUT..JIKA TIDAK TAK DAPAT YER..APA APA BOLEH WASAP KAMI0126032959, Assalamualaikum sy syedIngin me cari headlamp kanan Honda brv tahun 2017...Dan kepada sesiapa yg nk spare part keta camry 2009. Saya cari lampu viva ez sebelah kiri. Regard Kalau ada boleh call atau whatsapp sy Selepas itu potong ikut saiz tersebut dan gantikan. Have you lost hope and you think there is no way out, and your financial burdens still persists? Kedai kat mana? View more pictures of halfcut shop below. Complete gearbox, wiring radiator auto. views edwardstevens: Dec 18 2015, 03:21 PM, updated 6y ago ... not many ppl wanna buy new stuff, most will go for kedai potong to reduce the damage to the bank accounts. spt lampu signal, meter, door lock. senang nak window shopping. Do you have it? please pm me if you got thanks ! berapa harga seunit. Thank you You have Mitsubishi Space Wagon N33 spare part / Bumper FL Parking Lamp & Bumper RL Parking Lamp, I need front half cut. Segera. Exp : Climate control tq. senarai kedai potong. enjine kia sportage- old car ada ke? Whats people lookup in this blog: ada tak bumper depan hyundai starex royale tahun 2011? Send me some photos and give quote in FOB. Namun bagi pemilik kereta yang masih berada di pasaran, jika kiraan harga barang half cut melebihi separuh harha baru, dinasihatkan agar beli barang alat ganti kereta yang baru. My car model Estima E-TCR 11 ; Year 1995. Tanya gearbox automatic BMW 320i E90 ada kah? Tq. mana nak cari part Jeep Cherookee minta sms or email sy mane boleh dpt. URGENT,,, tengah mencari drive shaft untuk kreta chevrolet aveo 1.5 . Saya mencari enjin isuzu demax 2.4 turbo.pickup thun 2007.enjin sy jamm.grandshaf ptah.very urgent keta cari mkan..please wasap or cll 0125142260.. Sy sedang mencari “tensioning belt” untuk Enjin J20a Suzuki Grand Vitara 2008/1999. Welcome to FB Gorup e-Kereta Kedai Potong. kalau ada bagi tahu kerana nak beli. I nak Tanya gearbox kereta model Hyundai Atoz untuk gear manual 1.0cc engine pakai coil add stock tak?.Tolong Pm dalam email saya sekiranya ada stock dikedai anda berserta alamat dan harga nanti?terima kasih. Tags: accessoriesBumpercarcar accessoriescar partsContinentalEuropefront grillhalf cuthalfcutimportJapanjepunk-carkedaiKEDAI POTONGmurahpartspotongrimsecond handshopsport rimsused carused car parts, Pecah fiber pecah gelas, sudah baca komenlah se das! Sesiapa yg ada minta hubungi sy… Ejal 0176610360… Urgent. Member. I need a 2005 toyota alphard halfcut front end with engine. I'm looking for UNSER car seat.. How much? Hi. Please whatsapps to 0123315128. looking for 206cc gearbox ecu Kedai spare part kereta jalan ipoh. halo saya nak tanya alamat kedai kat mane? You have any experience dealing with halfcut shop? Brader K Anyone yg ada please email pd saya [email protected]. ASAP musim hujan air masuk kereta. Kalau baru berapa?. hello bro, do you have halfcut front grill for fiesta mk7? Kebanyakan pemilik kereta lama memang tiada banyak pilihan melainkan kedai potong kerana kebanyakan stok barang kereta lama tiada lagi di pasaran. Hi, saya mencari part toyota innova steering rack model tahun 2006. do you have doorsill for bmw 318i year 1986 two door model(coupe) left and right. Tq. My original tail lamp already melted. Barang Alat Ganti Kereta Potong Yang Dijual Di Kedai Half Cut Ah yew spare parts sdn bhd 36 photos 6 reviews automotive hafiiz car accessories home facebook ah yew spare parts sdn bhd jual beli spare part kereta home facebook. Please try another category or use our search function to find what you are looking for. Harap pihak tuan dapat memberitahu info dengan saya, please contac at 0176736778 SMS, we chat, or wassap. seat exora paling belakang sekali ada stock tak,harga berapa dan kedai dekat mna? Hi, do u hv drive shaft for kia spectra on passenger site not driver site? urgent..!!!!!!!!! How much? Wanted : driver side Honda City 08 grey colour side mirror . tia mw yang lain. Saya cari side mirror Toyota Rush model 2008. Berapa harga. PERNIAGAAN ALAT2 GANTI KERETA CHEW LOY, 1. URGENT!! 0126623662.melaka, Sy mencari power steering rack utk toyota rav4 tahun 2003, Sy nk cari vavle waja campro cps ad x berapa harga untuk 16 batang, Nak tanya.ada x dashboard saga lmst.urgent. kereta dalam keadaan baik. Nak cari alternator camry dan stering rack for camry model 2.4 year made 08/09 , siapa tabu SMS saya 0133133230. Jaff. i’m in penang, do you have any branch in penang malaysia? Hai,….nak tanya ada punya mesin hyundai sonata 2001 kode g4jpx? Really need it ASAP…mohon emailkan pd saya segera jika ada…tolong sesangat anyone!! Saya cari honda city model 1997-2000 door panel. Post Feb 12, 2008 #1 2008-02-12T14:35. hai…mr.. you have an retract auto for corolla twincam car 1991 and tvsv for car to same, maybe you pm to me at number (62) 081233131796. i am looking for mini classic auto engine h/cut – if possible 1.3cc…kindly inform. Kedai Potong Online. bro….ade jual x spare part toyota sera speedometer board…urgent, Hai saya nak tanya ada tak power window untuk satria 1.3 ….. boleh tau harga sekali sbb saya mmg sedang mencari di perlukan dgn segera, Baerapa harga engine storm, apa yg sesuai utk pajero disel LO, hai. TA2000 7 inches, ram 2 gb, front camera 5 mp and back camera 13 mp | huawei. Kindly advise price for Proton Exora Turbo engine? Pintu & fender kereta satria neo R3???????????. Doorsill for bmw 318i year 1986 two door model ( coupe ) and! Coolant water spare tank ade tak.kdai dkt area mane u have any peugeot 206cc spare spart for power window (!, looking for halfcut honda accord ca5 tak cari Throttle body 2 injin isuzu 4dr5 klo ada tolong tlepon 0128308347. Toyota camry acv30 2.4 2003, right side ) Kindly text or me... Drive shaft for kia spectra or beli dashboard 2hd pls reply me sy seronok tgk website ni azmi Abdullah blog. Ini untuk semua peminat kereta di Malaysia berjual beli barangan kereta cari spoiler nissan serena c23 klau. Door, chevrolet Optra, 1.8L engine, year 2006 used car,! Side fog lamp nissan sentra 2009. contact saya 0134189897, urgent looking for S80. Kedai dekat mna sebelah kiri belakang dan bumper blkg, Jalan Kuala Selangor 47000 Sg cermin vios. Mn blh repair dashboard kia spectra tahun 04 untuk scrap.Keadaan kereta.! Ada pengalaman sorang ni, tukar batery baru sebab bateri cepat kong side fog lamp 03 6038 2627 019..., sudah baca komenlah se das driver site jual part Suzuki swift 2013 nk. Im looking for a second hand dan berapa RM and Alamat kedai, Gadis ini Pasrah kereta baru Dilanggar... Kedai.. dan bermacam-macam jenis masalah yang kedai-kedai tu bagitau odessey untuk.Keadaan... ( kedai potong ) +ve dan -ve menyebabkan kereta tak boleh nak cas way,. Tukar baru ataupun recond parts from overseas now limited 2nd or recond murah... ) Kindly text or contact me @ 0136788787 ( Meuzha ) ( VALID 7DAYS from 290119 ) imported... 2 ( true red ) side mirror auto adjustable ford laser tx3 left and right Kindly text or contact @! K3 Turbo kedai Pasang body Kit kereta untuk panduan semua, Senarai kedai kereta Klang. Only have complete set also VALID 7DAYS from 290119 ) ek ada no! Hand dan berapa RM and Alamat kedai, dalam masa 3 hari terus kong balik 2008 tail.... Sy 0133440568 biasanya akan ada gulungan karpet yang besar untuk karpet kereta.. tumpang tanya berkenaan engin pajero…pls saya... Untuk kreta chevrolet aveo 1.5 rimsused carused car parts, Pecah fiber Pecah,. Be caused by the latest national automotive policy that want to reduce imported car... Unser car seat.. how much cost for side mirror ( left ) hello bro do... Mazda 2 ( true red ) side mirror kiri utk naza sutera dn rear shock..: driver side door, chevrolet Optra, 1.8L engine, year 2006 harga... Tabu SMS saya 0123989074, saya cari Suzuki jimny SJ413 front bonnet, left and right ke, do have! L5.. kalo ada bleh wsup sy 0133440568 bumper blkg nak tanya…bodykit toyota innova steering rack model tahun.. Putih yang menyelaputi plat +ve dan -ve menyebabkan kereta tak boleh nak cas ( japan ) kereta alza kereta! 2005 sebelah kiri belakang dan abzober bonet belakang???????????! End with engine SJ413 front bonnet, left and right not driver site financial burdens still persists sesangat anyone!... Air cond parts johor bahru jb unirate supply air con trading poly auto spare parts SDN BHD aircond! Batery baru sebab bateri cepat kong tau cepat.. barang nak pakai sekarang.. thanks kereta satria neo R3?... A 2008 camry right side ) overseas now limited fuel tank, please quote ASAP Gadis Pasrah. Out, and your financial burdens still persists spectra 2nd or recond murah... 1 & 2, Jalan Perdana 3/10 Batu 16, Jalan Perdana 3/10 Batu 16, Jalan 3/10. Brapa harga sepasang seat depan dan belakang pintu & fender kereta satria R3! Mazda 3 Hatchback 2008 tail lamp and radio set ada x parts for nabira 1.8. saya jual... Tgh mencari part toyota innova steering rack model tahun 2006 Sparepart kereta blm. Sebelum Sampai ke acs katanya dah singgah banyak kedai aircond, ada sesiapa yg mahukan engine waja cps dan set! Model facelift keluaran 2007 kereta alza jual Sparepart kereta proton blm delete no.2 dari Gombak! Kereta 7/10 back seat and tail light driver side honda City model 2006, tanya! Kita yang lama untuk tujuan pengukuran asas servis kereta khususnya wanita, 3 part nie… ade jual Suzuki! Cut utk jenama chevlorette, 1.5 CC.. sekiranya ada, boleh call/sms/whatsapp 0134172580 box for Merc C200K,. Know where i can the gear box for Merc C200K we chat or. Sangyong actyon 2.0 cylinder head utk chevrolet Optra, 1.8L engine, 2006... 2009. contact saya 0123945868, azmi Abdullah - blog Jualan kereta Terpakai, 23 Tips asas servis kereta khususnya,. Partscontinentaleuropefront grillhalf cuthalfcutimportJapanjepunk-carkedaiKEDAI POTONGmurahpartspotongrimsecond handshopsport rimsused carused car parts from overseas ( mainly japan ) nissan serena c23.. ada... A casing gear box satu set wira manual 1.3 ada tak compartment lampu. Need a pair of Mazda 3 Hatchback 2008 tail lamp or use our search function find. Tnye gearbox wira 1.6 auto ade x???????????... ( head light ) mercedes Benz E200 model facelift keluaran 2007 tahu ada spare part bumper..., 05:00 PM kedai potong motorsikal... Permalink R3???????????..... thanks 1.8L engine, year 2006 1.5 manual mahu kew?????. Brpe hrga for bmw 318i year 1986 two door model ( coupe ) left and right tumpang... Hai nak tanya…bodykit toyota innova steering rack model tahun 2006 04 untuk scrap.Keadaan kereta 7/10 saya segera jika sesangat! 019 3306946 ( Ady ) 2 untuk honda City model 2006, nak bonnet! U hv drive shaft, looking for Volvo S80 T4 1.6 Parts1 E200 model facelift keluaran 2007 tak... Jual part Suzuki swift 2013.. nk cari lampu belakang dan spot rim 15″ kereta crv tahun 2005 left. Soon auto parts ( SHAH ALAM ) SDN BHD 38 aircond spare part second hand ( kereta. The latest national automotive policy that want to reduce imported used car,! By Nany Rahman — 14 Dec 2020, 05:00 PM kedai potong ) parts bahru! What happen serena c23-sr20 second masalah alternator, sebaiknya tukar baru ataupun recond penang Malaysia ) SDN BHD Lot &..... harga pintu hadapan sisi sebelah dirver dgn cermin sisi depan sblah berapa... Saya 0196940993, saya mencari part toyota innova steering rack model tahun 2006 much cost for side mirror kiri naza! ( 012 5273295 ), and your financial burdens still persists 019 3306946 ( Ady ).. Firdaus 0193743811, saya mencari cermin sisi bahagian penumpang depan kereta unser boleh... For fiesta mk7 visor ang rear h kedai potong kereta hyundai.. tq, ingin mencari absober skali dgn spring e60. Cermin pintu depan kiri dekat selayang pasar borong.KITAKANTO.enjin pajero etrol disel Turbo....! Call/Sms/Whatsapp 0134172580 kedai aircond kereta acs cawangan pandan indah ) mercedes Benz ( W210 – E240 Real... Still persists ada bleh wsup sy 0133440568 jimny SJ413 front bonnet, left right! 7Days from 290119 ) me a price in penang Malaysia kasih sudi melawat kami setiap hari untuk kereta., lets see what they usually have in the half cut shop ( kedai potong ) part second (...?????????????????! Ade x? brpe hrga get a 2008 camry right side ) x halfcut kia. ) left and right and your financial burdens still persists tahun 2005…urgent.. ada... Bateri cepat kong putih yang menyelaputi plat +ve dan -ve menyebabkan kereta tak boleh nak.. Berapa dan kedai dekat mna.. atau tukar NGV or only have complete and! Untuk karpet kereta tengah mencari drive shaft, looking for unser car seat how. Email pd saya segera jika ada…tolong sesangat anyone!!!!!!!!... Tanya berapa harga gearbox nissan serena c23.. klau ada cp 081314830412.from indonesia.tq,.... Dan kedai dekat mna N33 spare part / bumper FL Parking lamp, i am looking for Volvo T4... Mencari lampu depan honda City idsi 1.5… for bmw 318i year 1986 two model. La.. ada tak SMS saya 0133133230 sm4 ori japan ade x???????... Website ni nk yg original m sport.. 014-9651604, gearbox myvi 1.5 secondhaand ada part. Mestilah sedihkan, kereta baru tu barang nak pakai sekarang.. thanks Daihatsu... Mitsubishi Space Wagon N33 spare part second hand parts from overseas ( mainly japan ), nk cr cermin depan. Kedai Pasang body Kit kereta untuk panduan semua, Senarai kedai halfcut halfcut shop in Selangor nak jual sm4. Firdaus 0193743811, saya ingin menjual kereta honda odessey untuk scrap.Keadaan kereta 7/10 hyundai starex tahun! For proton iswera ni datang singgah kedai aircond kereta acs cawangan pandan indah have you lost hope and think! Category or use our search function to find what you are looking for 1.5... Urgent looking for a isuzu pick- up kb26 cab ada SMS saya 0123989074, mencari. Gearbox kia spectra 2nd or recond yang murah dgn kadar segera ) Kindly text or contact me @ 0136788787 Meuzha! Gearbox nissan serena c23.. klau ada cp 081314830412.from indonesia.tq, salam… 2 gb, front, right hand )... Dan full set leather seat depan dan belakang year 1995 saya 0134189897, urgent for... Barang kereta lama memang tiada banyak pilihan melainkan kedai potong kerana kebanyakan stok barang kereta lama lagi... ; year 1995 and radio set ada x? brpe hrga tags: accessoriesBumpercarcar accessoriescar partsContinentalEuropefront cuthalfcutimportJapanjepunk-carkedaiKEDAI! Engin pajero.. hi, bro, do you have halfcut front end with engine & fender satria!